25 jaar ervaring
MSC keurmerk
100% traceerbaar
Kwaliteit gewaarborgd
wave

Onze service

Bij Freya Fish import B.V. zorgt ons inkoop- en verkoopteam dat alle producten die wij aanbieden van de beste kwaliteit, vers, onbehandeld en/of bewerkt zijn en gevangen worden door middel van duurzame visserijmethodes. Lees hieronder meer over onze service.

Tonijn en meer

Tonijn is bij bijna iedereen welbekend als een delicatesse die zeker de laatste jaren is gegroeid in populariteit.

Op de markt zijn tegenwoordig talloze kwaliteiten en soorten voorhanden in bijna iedere prijsklasse.
Het is helaas ook zo dat mede door de groeiende populariteit, zaken als kwaliteit en duurzaamheid in visserij en beheer van de tonijn nogal eens in het geding komen. Zo zijn er hele goedkope varianten te vinden op de markt, waarvan de herkomst niet te traceren is. Ook wordt er veel tonijn op de markt aangeboden die ontdooid en behandeld is met chemicaliën, die er voor moeten zorgen dat de kleur en houdbaarheid van de tonijn langer in stand blijven.

Wij ontvangen onze geelvintonijn vanuit Sri Lanka en van de Malediven, waar wij onze vaste leveranciers hebben die voor ons de beste kwaliteit selecteren. Deze vissen worden vervolgens in overeenstemming met zeer strikte kwaliteits- en hygiënevereisten verwerkt en klaargemaakt voor transport. Ook de verpakkingsmaterialen voldoen aan deze eisen, zodat de producten zo vers mogelijk en zonder kwaliteitsverlies bij ons arriveren.

De door ons aangeboden geelvintonijn wordt altijd vers ingevlogen en wij geven onze klanten dan ook de garantie dat geen van onze producten enige vorm van behandeling teneinde de kleur of houdbaarheid te beïnvloeden heeft ondergaan.

Tonijn is uiteraard niet de enige commercieel interessante vis die zich bevindt in de tropische wateren van de landen van waaruit wij importeren. Samen met de tonijn importeren wij ook zwaardvis, mahi mahi, grouper, snapper en papegaaivis. Het komt er dus eigenlijk op neer dat wij iedere gewenste consumptievis voor onze klanten kunnen importeren.

Buiten ons assortiment aan vis hebben wij ook de inkoopkanalen om voor onze klanten diverse schaal- en schelpdieren te importeren, zoals langoesten, kreeft, coquilles en dergelijke. Ons inkoopteam is in staat om voor de klant ieder gewenst product te verzorgen, met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vanwege vraag uit de markt kunt u als klant ook Noordzeevis, zoals kabeljauw, zeewolf, koolvis en zeebaars bij ons bestellen, die wij direct op de afslag in IJmuiden aankopen.

Wij zien het als bedrijf als een uitdaging om onze klanten van praktisch ieder gewenst product te voorzien, met de beste kwaliteit en voor concurrerende prijzen.

https://freyafish.com/app/uploads/2018/11/werkwijze.svg

Producten

Freya Fish Import B.V. importeert hoofdzakelijk verse tonijn, zwaardvis en alle soorten exotische consumptievis. Naast deze vis uit internationale wateren krijgen wij ook dagelijks verse vis vanuit de Noordzee aangeleverd, daar wij direct aan de afslag van IJmuiden zitten.

De producten van Freya Fish zijn onderverdeeld in 3 categorieën; Tonijn, Wereldwijd en Noordzee.

ContactFreya Fish Import B.V. is uw specialist in het importeren van verse tonijn, zwaardvis en alle soorten exotische consumptievis met een duidelijke focus op kwaliteit en duurzaamheid, direct gevestigd aan de afslag van IJmuiden.

Adresgegevens

Halkade 56
1976 DC, IJmuiden
Nederland

Postadres

Halkade 56
1976 DC, IJmuiden
Nederland

Contactgegevens

Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon. Wij staan altijd voor u klaar.

0255 - 522478
06-15153720
info@freyafish.com
expand_less